Menu

Ny sponsor

image

Velkommen til Karlslunde IF, fodbold

Tak fordi I kigger forbi denne side og viser interesse for at støtte fodboldsafdelingen i Karlslunde IF. Karlslunde IF er en af Danmarks ældste foreninger grundlagt i 1866 som skytteforening. I dag har foreningen ca. 4.000 medlemmer, hvoraf ca. 700 spiller fodbold.

Som sponsor for fodboldafdelingen er I med til at støtte udviklingen af talenter, give motionisterne de bedste betingelser samt gøre det muligt at drive forretningen omkring et hold der pt. spiller i 3. division. I kan støtte på mange måder fra gaver til vores lotteri ved hjemme-kampe til navngivning af det der i dag hedder HAMPEN PARK

  • Skiltesponsor på stadion. I køber et eller flere skilte til banden rundt om stadion. Produktionsomkostningen af skilte faktureres direkte fra producenten til jer mens den årlige pladsleje faktureres fra fodboldafdelingen. Priserne er som følger:

 Produktion af et skilt 1.500,- + moms

  • Årlig, juli-juni og opkræves primo august, pladsleje 5.000,- (afdelingen er momsfritaget)

Priseksempel ved 1 skilt:

  • produktion 1.500+moms=1.875 + årlig pladsleje 5.000 i alt første år 6.875,-
  • andet år 5.000,- (pladsleje)

Trøjesponsor til den største del af holdene. Her støtter I med den reelle udgift til spilledragten. Tøjet bruges normalt i 2 sæsoner.

Som sponsor for fodboldafdelingen kommer jeres logo med på hjemmesiden karlslundefodbold.dk. Som minimum vises jeres logo på forsiden samt på siden ”Sponsor->Se hvem der støtter” under punktet ”Om klubben”.

Kontakt næstformand Finn Jørgensen på:

Mail: naestformand@karlslundefodbold.dk

Mobil: 7194 0292

Luk