Menu

Vi har ikke glemt jer

image
06. april 2021 kl. 11:22

Som overskriften siger, så har vi ikke glemt jer, vores gode publikum, men sagen er jo den, at der ikke må være tilskuere til de kampe, som afvikles i øjeblikket. Vores DS-hold har allerede spillet 2 kampe her i "foråret". Første var på hjemmebane mod rækkens nummer 4 fra KFUM. Her blev resultatet 1-1 efter en meget nervøs kamp, hvor det var ret tydeligt, at det var første kamp i sæsonen. Anden kamp blev spillet d. 5/4 ude mod Fremad Valby, rækkens bundprop, i noget meget underligt vejr med en vindstyrke 10 på langs af en ikke alt for god græsbane. Her startede det også nervøst, usammenhængende og på flere måder i modvind. Første halvleg endte med en føring på 2-0 til hjemmeholdet. I pausen blev der lukket op for den store snekanon og ved starten af anden halvleg var der nu også sne på banen! Heldigvis klarede det noget op både i vejret og spillet på banen. Efter godt 3 minutters spil scorede Mark Moesgaard til stillingen 2-1 og efter yderligere små 10 minutters spil bragte Emil Moestrup balance i regnskabet med en scoring til 2-2. Her efter stod der KIF på kampen og Fremad kom kun sjældent op på Karlslundes banehalvdel. Det lykkedes dog hjemmeholdet, at løbe igennem Karlslundes forsvar og bringe sig foran 3-2 efter godt 25 minutters spil. Efter hjemmeholdets scoring var det igen KIF, som havde bolden mest, nærmest hele tiden, og i det 89. minut bragte Stephan Petersen, med sin første scoring for holdet, KIF foran med 4-3. På dette tidspunkt var banen angrebet af snestorm, så det var meget svært at se spillerne og helt umuligt at se bolden. Men den var der og i det 93. minut afgjorde Rasmus Winter kampen med målet til 5-3. Karlslunde kunne drage hjem med 3 point og er nu 7 point og en snemand foran Køge Nord på 2. pladsen.