Menu

Sommerferie og mere Danmarksserie

image
28. juni 2020 kl. 09:48

Så er der sommerferie og om få uger starter træningen igen til endnu en sæson i Danmarksserien. Det lykkedes ikke, at komme skridtet videre til 2. division. Efter uafgjort 1-1 i den første kamp på Strandgaard Park, var kravet en sejr, da Karlslundes helte var på Tårnby Stadion i går, lørdag d. 27. juni. Sådan gik det ikke. Holdet kom bagud 1-0 efter godt en halv times spil. Kort efter blev Tårnby reduceret til 10 mand, hvilket jo kunne betyder bedre muligheder for KIF til at komme tilbage. Det skete ikke. I stedet bragte Tårnby sig på 2-0 på et flot skud fra egen banehalvdel over Karlslunde målmand, som åbenbart var kommet lidt for langt frem på banen. Stillingen holdt til det 93' minut, hvor KIF fik tilkendt et straffespark, som blev flot udnyttet. Der var yderligere et par minutter at spille i men der kom ikke yderligere scoringer, så det endte 2-1 til Tårnby. Dermed tog de også pladsen i 2. division og Karlslunde spiller i Danmarksserien igen i næste sæson. Der var ca 80 tilskuere fra Karlslunde på Tårnby Stadion og stemningen hos både dem, holdet og stab var noget trykket efter kampen. Det hjalp dog noget på humøret hos alle der deltog i efter-kampen-arrangementet på Strandgaard Park. Her blev der serveret pølser og kyllingespyd og diverse drikkevarer og efter nogle timer var der forholdsvis højt humør på stadion. Dermed blev der sat punktum for nok den mest mærkelige sæson i dansk fodbold og alle kan nu holde en velfortjent sommerferie. Vi siger tak til stab og hold for god underholdning i sæsonen og ser frem til at se mere god fodbold når den nye sæson går i gang i starten af august. Mere herom senere. God sommer til alle - vi ses.

Første turneringskamp i Danmarksserien er den 15. august. Vi ved pt ikke om det bliver hjemme eller ude