Menu

Referat af generalforsamling - 2020

image
01. december 2020 kl. 09:29

Karlslunde IF - Fodbold

 

Referat ordinær generalforsamling 24. november 2020 kl. 19:00

 

Referat fra den ordinære generalforsamling 2020 (året 2019/2020).

Tilstede var hele bestyrelsen samt ca. 20 trænere / ledere.

 

1.    Valg dirigent

 

Formanden foreslog Michael Agerbæk, som blev valgt uden afstemning.

 

2.    Valg af stemmetællere

 

Formanden foreslog Lars Møllegaard, som blev valgt uden afstemning.

 

3.    Formandens beretning

 

2020 vil for altid blive husket for Corona pandemien. Det har berørt os alle, nogen mere end andre, og det har også berørt Karlslunde Fodbold. Kort før Danmarksserie holdet skulle spille den første, af de resterende 13 kampe blev Danmark lukket ned. Jeg vender tilbage til førsteholdet lidt senere.

For hele klubben blev det et hektisk forår, med selvtræning, fodbold uden bold, opdeling af baner, ny opdeling af baner, træning i grupper, fodbold uden at måtte heade og tackle osv. osv. Til trods for alle udfordringerne oplevede vi både gejst og sammenhold og en vilje til at få det bedste ud af situationen.

Coronaen ebbede ud i løbet af maj og Danmark blev langsomt åbnet op. Lidt mere rigtig fodbold og vi fik en afslutning på sæsonen hvor det endte med, at vores Danmarksserie hold, som lå nummer to i pulje 2 skulle møde AB Tårnby som lå nummer et i puljen i en direkte duel om oprykning til 2. division over to kampe.

AB Tårnby førte med to point så Karlslunde skulle som minimum vinde den ene kamp og spille uafgjort i den anden kamp for at rykke op.

Vi startede på hjemmebane til et brag af en kamp – til trods for corona restriktioner. Mange feststemte tilskurer – incl. Borgmesteren som er blevet en hyppig gæst til vores kampe.

Kampen endte uafgjort, så vi var stadig med og så opnåede vi et rekordsalg på stadion, hvor der bl.a. blev solgt 15 kasser øl og 200 pølser. Omsætning endte på 23.000 kr.

Vi tabte returkampen i Tårnby – men vi spillede med om oprykningen til 2. division som er en del af klubbens strategi i strategiplan 2018 – 2022.

Coronaen blussede op igen og endnu engang ramte det også Karlslunde Fodbold og endnu engang blev turneringer afbrudt, denne gang efter 10 kampe.

Men hvilke kampe 8 sejre 1 uafgjort og et nederlag. En suveræn førsteplads med 25 point 7 point foran Ishøj på andenpladsen så mon ikke vi endnu engang spiller med om oprykning når det hele forhåbentlig skal afgøres inden sommeren næste år.

Vores 2. senior, der spiller i serie 2, har også fået en rigtig god start og ligger på 3. pladsen med 19 point efter 9 kampe.

Der er 5 point op til Herlev på 1. pladsen som til gengæld har spillet 11 kampe altså 2 mere end Karlslunde så 2. holdet spiller også med om oprykning.

I vores Ungdom og bredde afdeling, hvor Søren Lindhardt er formand, blev der etableret en struktur med Helene Roslev som ansvarlig for de yngste og Dorthe Nielsen for de lidt ældre unge op til U19 samt Steen Madsen som ansvarlig for oldboys, veteran og fitness. Efterfølgende er Dorthe Nielsen desværre stoppet.

I årets løb har der været afholdt et C1 trænerkursus og indledt et samarbejde med DBU, hvor vi foreløbig har købt 50 timer med Carsten som er vores DBU-konsulent.

Timerne bliver brugt direkte på de årgange der ønsker at få feedback og inspiration til deres træning.

Carsten har foreløbig arbejdet med U8, U9 og U10 og U11. og hans generelle feedback er, at vi har mange dedikerede trænere, hvilket giver basis for fortsat høj kvalitet i træningen.

I forhold til skillstræning, var der desværre ikke den helt store tilslutning og da vi blev ramt af Corona døde initiativet helt. 

Målmandstræningen har holdt pause, men det er planen at det skal starte op igen med Jesper Tolstrup ved roret.

Igen i år har Mik været styrmand på ikke kun 1 men hele 2 fodboldskoler. En DBU fodboldskole og Karlslunde fodbold camp.

De helt yngste, den nye årgang 2015, er kommet godt i gang både i forhold til antal børn og dedikerede voksne - og i den anden ende af skalaen, er det lykkedes U19, at få alle efterskoledrengene hjem igen, så vi kan stille med hele to U19 hold.

På det sportslige plan er der et stort tillykke til vores U11 der vandt A-rækken og til U15 der vandt mesterrækken og har sikret sig en plads i liga 2 – og desuden kom helt frem til 3. runde i pokalen. 

Økonomisk er vi kommet godt igennem året til trods for corona restriktionerne med deraf manglende indtægter – bl.a. fra førsteholdets hjemmekampe.

Når Torben om lidt gennemgår regnskabet vil i se at vi har opnået et flot resultat og polstret egenkapitalen markant. Det er lykkes at gøre Karlslunde Fodbold til en økonomisk sund klub til glæde og gavn for alle.

Det her er min 3. og sidste formandsberetning da jeg, af arbejdsmæssige grunde, har valgt at træde helt ud af bestyrelsen.

Jeg vil stadig være i klubben som medlem og som en del af det store korps af frivillige, der blandt andet giver en hånd med omkring afviklingen af førsteholdets hjemmekampe.

Da både Torben og Søren Lindhardt heller ikke genopstiller, og vi skal have besat posten som sekretær efter Michael Agerbæk, skal vi have sat et nyt stærkt hold der kan tage klubben mod nye højder.

Bestyrelsen har hen over sensommeren og efteråret, sikret sig, at det er nogle både kompetente og erfarne kandidater som bestyrelsen vil forelå valgt til de forskellige poster når vi kommer til valghandlingen.

Som sidste punkt i min beretning vil jeg takke bestyrelsen for et godt samarbejde og en stor indsats på hvert jeres område.

Der er dog en i bestyrelsen som fortjener en ekstra stor tak, for et helt ekstraordinært engagement og et kæmpe arbejde for klubben, det er selvfølgelig Finn som fortjener en stor hånd.

Vi er rigtig heldige i Karlslunde Fodbold, at have folk som Finn og Fussing der, primært uden for banen, yder en helt suveræn indsats for klubben.

Også en stor tak til alle de frivillige der hjælper til omkring afviklingen af førsteholdets kampe på stadion og til sekretariatet og alle halmedarbejderne. Det er altid en fornøjelse at være sammen med jer.

Den største tak skal dog gå til alle trænere og holdledere omkring de enkelte årgange og hold.

Ikke nok med, at i uge efter uge, yder en kæmpe indsats til træning og kampe – i alt slags vejr.

I står også for at arrangere turneringer, arrangementer, træningsophold med mere, til glæde for jeres børn – og alle de andres børn.

I er ikke bare fundamentet i klubben – I er klubben.

Tusind tak og tak for ordet.

 

4.    Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse

 

Kassereren gennemgik hele regnskabet.

Fokus var på årets resultat som blev et plus på lidt mere end 130.000 kr.

Regnskabet er godkendt uden anmærkninger fra revisorerne og underskrevet af såvel medlemmer af bestyrelsen og revisorerne.

Resultatopgørelsen blev kort gennemgået. Resultatet er en mindre nedgang i såvel indtægter og udgifter, begge er relateret til Corona pandemien.

Der er hensat kr. 200.000 til at færdiggøre ny bygning på stadion. De 125.000 kr. stammer fra midler der er modtaget fra Nordea og DGI’s projektfonde og målrettet byggeprojektet.

Regnskabet blev herefter godkendt.

 

5.    Indkomne forslag

 

Der var ingen indkomne forslag til behandling.

 

6.    Fremlæggelse af budgetforslag for 2019/2020

 

Budgetforslag blev gennemgået.

Der var enkelte kommentarer, bl.a. omkring eventuel oprykning til 2. division, hvad dette vil betyde for klubben. Bestyrelsen har undersøgt forhold i FA2000 der rykkede op sidste år men forholdene bliver anderledes ifm. Oprykning i denne sæson idet 2. division bliver landsdækkende. Der arbejdes på udbygning af sponsor indtjening. Herudover blev det fastslået at en evt. succes med oprykning ikke vil påvirke på de aktiviteter og midler som bredde- og ungdomsafdelingerne har behov for.

Kontingentsatser blev fremlagt og godkendt af generalforsamlingen. Der var alene præciseringer i satser således det administrative arbejde blev nemmere.

 

7.    Valg til bestyrelsen

 

Bestyrelsen havde nedenstående forslag til posterne det kommende år. Alle blev valgt uden modkandidater.

  1. a) Valg af formand (vælges i ulige år, valgperiode 1 år), Michael Agerbæk
  2. b) Valg af kasserer (vælges i lige år, valgperiode 2 år), Carsten Poder
  3. c) Valg af sekretær (vælges i ulige år, valgperiode 1 år), Frederik Thorsager
  4. d) Valg af formand til eliteudvalget. (vælges i lige år, valgperiode 2 år), Finn Jørgensen
  5. e) Valg af formand til Bredde/ungdoms udvalget. (vælges i lige år, valgperiode 2 år), Lars Møllegaard
  6. f) Valg af 2 revisorer (Valgperiode 2 år). 1 på valg, Axel Svendsen (ulige år) & Kim Terp (lige år)
  7. g) Valg af 1 revisorsuppleant (Valgperiode 1 år), Søren Jensen

8. Eventuelt

 

Formanden takkede de fremmødte for en god generalforsamling med en god og konstruktiv debat. Herefter takkede han dirigenten, Michael Agerbæk, for en god ledelse af mødet.

Den nye formand Michael Agerbæk takkede de tre bestyrelsesmedlemmer der forlader bestyrelsen, Søren Riis, Torben Hansen og Søren Lindhardt, hvorefter alle modtog en vingave.

Luk