Menu

KIF vinder Nordomatic CUP

image
08. august 2022 kl. 15:55

Årgang 2010 vinder Nordomatic Cup

Efter nogle år med nedlukning på grund af Corona var Karlslunde Fodbold igen med til Vildbjerg Cup. Denne gang med et blandet hold fra årgang 2010.

Sammenhold og socialt samvær var det primære formål med turen, men som holdets træner Heino Johansen flere gange fik nævnt til den indledende peptalk: ”Vi går efter sejren”, var der ingen tvivl om de sportslige ambitioner.

Forventningerne til de sportslige resultater var dog ikke store. Holdets spillere plejede ikke at spille kampe sammen, de havde ingen fast målmand med, og så var de ovenikøbet tilmeldt i den bedste række.

Efter det indledende gruppespil, hvor Karlslunde ender på en tredjeplads (blandet andet på grund af en tabt kamp til Raklev GI, som senere vinder hele stævnet), skal de efterfølgende kampe spilles i Nordomatic Cup.

Med en tredjeplads går Karlslunde direkte til kvartfinalerne. Her vinder holdet 2-0 mod Faxe Ladeplads. I semifinalen venter Ledøje-Smørum. Efter en tæt kamp vinder Karlslunde 1-0 og er videre til finalen.

I finalen skal Karlslunde møde Vikingur fra Færøerne. Karlslunde får hurtigt lavet 2 mål og vinder sikkert 3-1.

Pokalen er i hus og vil få en plads i Karlslundes pokalskab - til minde om et godt stævne med fede oplevelser, et stærkt sammenhold og endnu tættere venskaber mellem både børn og voksne.

Fakta om Vildbjerg Cup 2022:
Afholdes for 42. gang og er en af Europas største fodboldturneringer for ungdom. I år deltog ca. 6.000 spillere, der blev afviklet mere end 2.000 kampe på 44 fodboldbaner.

Fakta om årgang 2010:

52 spillere, 6 trænere, 1 holdleder

Luk