Menu

Formandens sommerhilsen 2023

image
25. juni 2023 kl. 09:13

Formandens sommerhilsen 2023.

 

Kære alle

Sommeren har ramt os og ferien venter lige om hjørnet og midt i denne dejlige tid, er fodboldsæsonen 2022/2023 afsluttet.

Sæsonen blev et ”fodboldår”, hvor vi skulle stabilisere os ovenpå forrige sæson, hvor vi endte med nedrykning af klubbens to bedste seniorhold. Det kan være svært at samle op på og motivere til at genoprette sig efter nedrykninger, men det lykkedes og alle vores seniorhold har kæmpet hårdt, og alle er endt med flotte placeringer i deres respektive rækker i Danmarksserien, Serie 2 og Serie 3.

Vi har i sæsonen haft en positiv medlemstilgang, hvilket især er sket til vores Børne- og Ungdomshold. Vores børne- og ungdomstrænere har ydet en kæmpe indsats, hvilket både har skaffet flere medlemmer og løftet vores ungdomshold til et højere niveau, f.eks. har vi for første gang to U19 hold, som er vores talentfabrik til klubbens førstehold, vi har faktisk allerede i år set resultatet af klubbens talentudvikling, da flere U19 spillere har fået spilletid på DS-holdet. Blandt andet med denne positive udvikling af vores egne talenter vil jeg tillade mig på klubbens vegne at sætte et højt sportsligt ambitionsniveau for den kommende sæson, hvor vi gerne skal have vores to bedste hold tilbage til det niveau, hvor de rykkede ned fra og vores bedste ungdomshold skal op og spille mod de bedste hold her på Sjælland.

Under ovenstående ambitionsniveau har vi alle vores breddehold, som spiller fodbold i en kontekst af både høj seriøsitet og socialt samvær, hvor 3. halvleg for nogle hold vægtes højt. Det er en stor glæde at se, hvordan fodbold også kan være med til at sætte rammerne for dette positive samvær.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til takke alle medlemmer, træner/ledere, bestyrelsen, øvrige frivillige og alle vores trofaste sponsorer og fans for jeres indsats og støtte i denne sæson. Jeg ser frem til den nye sæson sammen med jer – tag din nabo, klassekammerat eller ven med til fodbold hos os og bliv en del af   vores gode sportslige og sociale miljø i Karlslunde Fodbold.

God sommer

Michael Agerbæk

formand

Luk