Turen går til Smørum

image
26. maj 2018 kl. 09:26

Skal succesen gentages

Så er der igen kamp mod LSF (Ledøje-Smørum). Senest, da LSF var i Karlslunde, endte det med 2-1 til KIF og et lignende resultat vil lune godt for vores Danmarksseriehold. LSF ligger nummer 4 i rækken og spillede lørdag 0-0 hjemme mod Holdbæk rækkens nummer 2. KIF ligger stadig i bunden men spillede i weekenden 1-1 mod Herlev. Karlslunde kom ellers foran 1-0 inden der var spillet 1 minut af første halvleg. Den opskrift kopierede Herlev og udlignede til 1-1 i det første minut af anden halvleg. Da de øvrige kampe i rækken også endte uafgjort skete der ikke det store i rækken. KIF har stadig 4 point op til både 8. og 9. pladsen.

Nu gælder det kampen en meget vigtig kamp mod LSF, så mød op og støt drengene. Det foregår: