Menu

Pause til august

image
19. juni 2023 kl. 09:56

Danmarksserien 2022/2023 er slut og hvilken afslutning vi fik på Hampen Park. Det blev hele 5-0 til Karlslunde over B 1908, som ellers kun havde tabt en enkelt kamp i foråret. Tak for kaffe - og mål. KIF spillede en fin kamp og specielt i anden halvleg var de dominerende. Det startede ellers lidt skidt. Pga torden fløjtede dommeren til pause efter ca 10 sekunders spil og der sad vi så i en lille halv time inden kampen blev startet forfra. I 89' minut blev det ellers til debut til Konrad i målet. Dvs han nåede knapt nok ned i målet inden dommeren fløjtede af efter 90 minutter og 44 sekunder - ikke meget tillægstid men der stod 5-0 på tavlen. Nu er der fortjent pause og lige nu ser det ud til at første turneringskamp bliver d. 12. august. Siden her opdateres når der er nærmere om hvor og mod hvem. God sommer og tak for støtten gennem sæsonen. Vi ses