Menu

Karlslunde IF - Herlev

image
16. september 2018 kl. 10:45

Så er der, efter en længere pause med udekampe, igen hjemmekamp på Strandgaard Park. Denne gang er det Herlev som kommer på besøg. Herlev ligger nummer 3 i rækken med 13 point for 7 kampe og slog i deres seneste kamp topholdet fra Avedøre med 4-0 i Herlev. Karlslunde har i hjemmekamps pausen været i Avedøre og her blev det til en knebent og ufortjent nederlag på 1-0 på et mål scoret i de sidste minutter af kampen. Og så mine damer og herrer: Karlslunde slog Greve på Greve stadion. 4-2 og 3 point til Karlslunde efter en flot spillet kamp. Du kan se lidt billeder her. Med resultatet ligger KIF 5. pladsen i rækken med 12 point for 7 kampen. Herlev bliver en stor mundfuld men det er blevet til nogle flotte sejre i de seneste hjemmekampe. 5-0 og 6-1, så mon ikke også vi lørdag får en masse mål af vores helte på Danmarksserieholdet og en sejr vil bringe KIF frem i rækken. Kom glad og besøg Strandgaard Park, hvor FC Kiffen er bemandet og klar til salg af øl, vand, vin, kaffe, pølser og lodder til det store lotteri med flotte sponsorgaver samt lod til puljen om gavekort til Sportmaster på 2.000,-. Vi ses.