Menu

Fodbolds nye formand

image
28. februar 2018 kl. 17:16

Ny formand for Karlslunde Fodbold.

Søren Riis (57) bliver ny formand for Karlslunde Fodbold hvor han afløser Casper Laweatz på posten. Casper fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

Søren Riis flyttede med familien til Karlslunde Landsby for 20 år siden og ”genstartede” fodboldkarrieren på veteranholdet i Karlslunde, hvor han ret hurtigt blev holdleder. Senere var han medstifter af Landsbyen FC som spillede på Karlslunde skole. Med alderen kom der flere skader hvorfor fodbolden blev lagt på hylden for 3 år siden men nu vender han altså tilbage til fodbolden.

”Jeg må indrømme, at jeg har savnet at spille fodbold og ikke mindst sammenholdet og livet omkring klubben” udtaler Søren Riis og fortsætter ”Da jeg blev opfordret til at stille op til formand for Karlslunde Fodbold lod jeg mig hurtigt overtale, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med de øvrige i bestyrelsen, og alle de andre frivillige ledere, der på hvert deres område gør en stor indsats for fodbolden i Karlslunde”

Om Søren så også starter med at spille fodbold igen må tiden vise. Foreløbig har han meldt sig ind i klubben på ”Fitness holdet” hvor flere af hans gamle holdkammerater spiller i dag.

Søren har i mere end 30 år arbejdet i mediebranchen, hvor han blandt andet har været salgsdirektør for Sjællandske Dagblade, administrerende direktør for Metroxpress og senest administrerende direktør for Politikens Lokalaviser.

Søren er gift med Karen, og tilsammen har de tre voksne børn, som alle er flyttet hjemmefra. Derudover tæller familien hundene Aksel og Elmer på 3 år.

For et år siden flyttede familien til drømmehuset på Greve Strandvej, hvor ikke mindst Aksel og Elmer nyder godt af de lange ture på stranden.

 

Yderligere: Søren Riis, 20 33 10 20

Luk