Menu

Fodbold har årets leder

image
11. april 2019 kl. 08:10

Årets leder i Karlslunde IF

”Johnny varetager mange opgaver og har ansvaret for mange forskellige dele i såvel Fodboldafdelingens virke som i KIF og har de sidste 2-3 år ydet en ekstraordinær indsats for såvel fodboldafdelingen som KIF.

Johnny's primære opgave i bestyrelsen er at håndtere elitedelen af fodboldafdeling. Med fodboldafdelingens sparsomme budget er det lykkedes for Johnny at få skabt en såvel økonomisk som spillemæssig ramme for vores Danmarksseriehold, der betyder stor sportslig succes.

Johnny udfører mange andre opgaver for fodboldafdelingen, her kan nævnes styring og indkøb til alle trænere og ledere, styring af hold i turneringer, styring af Holdtilmeldinger/-afbud og meget mere ........

Herudover repræsenterer Johnny fodboldafdelingen i såvel Hovedbestyrelsen som forretningsudvalget i KIF samt repræsenterer KIF i Greves Idrætsudvalg.

Johnny er altid imødekommende og behandler alle positivt, ligegyldigt hvilke problemer der måtte være.

Fodboldafdelingen sætter overordentlig stor pris på Johnny's arbejde, som er en stor del af fodboldafdelingens nuværende succes.”

Sådan lød det ud over højtaleranlægget på Strandgaard Park lørdag d. 30. marts i pausen mellem Karlslunde og Greve. Det var næstformanden i hovedbestyrelsen, som præsenterede årets leder i Karlslunde IF. Det blev, som mange nok allerede har gættet, fodbolds næstformand Johnny Fussing, som modtog prisen, æren og den særdeles anvendelige pokal – et kæmpe ølkrus. Alle ved hvordan Fussing knokler med tingene og gør en kæmpe indsats for at få hele fodboldafdelingen til at blomstre og skabe resultater, så en særdeles velfortjent hyldest og et kæmpe tillykke til næstformanden.

Luk