Menu

U15 i Manchester

image
08. maj 2019 kl. 09:12
MANCHESTER 2019
KIF 2004/2005
Fredag d. 19. april 
Kl. 15.00 mødes 16 fantastiske drenge i Københavns lufthavn fra Karlslunde IF fodbold årgang 2004 & 2005. Turen de længe har ventet på og glædet sig så meget til starter nu. 
Niels assistent (Nicolaj’s far), Dorthe Holdleder (Jonas’s mor) & Jeg, som træner, har også pakket trolleyen og sportstasken fyldt med sportslige og sjove forventninger. Drengene bliver tjekket ind og rulletrappen med de 16 ens fodboldspillere i træningsdragter (sponseret af Simply Chocolat, MENY Karlslunde & Isberg Montage) og sportstaskerne (sponseret af REALmæglerne), ruller imod de næste 3 dages helt unikke fodboldoplevelse, nemlig Manchester Easter international cup 2019.
Vi hygger i lufthavnen inden bording, flyturen på 1,5 time gik hurtigt og da vi kommer ud af lufthavnen holder vores helt egen tur bus, med velkomst af en ældre rar herre, som bød os velkommen og fulgte os til vores flotte hotel, hvor drengene & Dorthe allerede havde arrangeret hvem der var værelseskammerat.
Fredag aften på hotellet gik med tjek ind, fælles møde omkring turen og individuelle spiller samtaler.
Lørdag d. 20. april
Morgenmad på hotellet og derefter afgang til det gamle træningsanlæg hvor Manchester City har trænet tilbage for 10 år siden. 3 kampe skal spilles for at kvalificere sig til søndagens semifinaler og finale.
Drengene var top motiveret, spændte og havde den helt rigtig lille sommerfugl i maven man skal have når man er tur og sammen skal til at præstere. Efter Dorthe og Niels fik tjekket os ind, købt masser af vand og lidt frugt, sad jeg i den bagende sol og 24 grader og holdte det første taktikmøde. I samråd med drengene individuelt, kendte de godt deres kvaliteter og deres pladser på banen, hvor lige netop de er bedst. Opvarmning og klar til første kamp.
KIF - Leeds AFC Cork (rep. of Irland)  - kampen i gang!
Drengene skulle lige finde deres pladser og ryste nerverne af sig inden vi fik gang I vores spil. Vi kom under pres fra nogle drenge der kom med et enorm stort pres igennem det meste af kampen. Vi gjorde det super godt, og forsvaret og ikke mindst en meget velspillende målmand, var med til at lukke kampen og resultat 0-0
Anden kamp efter 1 times pause!…..afslapning, udstrækning og igen masser af vand.
KIF - AFC Rustenburg (Syd Afrika)
2. kamp var imod et afrikansk hold hvor vi så udtal at kunne matche dem på fysikken , men hvor vi skulle være klar til deres hurtige opspil og positions fodbold. Og helt rigtigt! Men vi sat vores spil igang og spillede en fantastisk flot kamp på alle pladser. Nu kom vi igang og taktikken med en diamant på midtbanen så udtil at bære frugt nu.
Vi spillede os videre til 3. og sidste kamp i gruppespillet med en sejr på 3-1
Sidste kamp…..og ikke særlig godt planlagt af Manchester Easter Cup, da vi kun havde 10 minutters pause inden vi skulle igang igen.
Små skader og flere med ømme og trættemuskler gjorde at Dorthe fik travlt med forplejning og Niels med massage af ryg og ben. Taktikken lagt lidt hurtigt og med udgangspunkt i vores sidst spillet kamp, måtte vi gang igen.
KIF - Crown Trace (Trinidad & Tobago)
Nok den fedest opvarmning fra modstanderen med dans og klap, gjorde vores drenge mundlamme. Så vi skulle lige finde dagens sidste kræfter frem til denne kamp og nok også det bedste hold vi havde set. Rigtig nok!
Her mødte vi vores overmænd på alle pladser, men med vilje, sammenhold og ikke mindst en enorm fighter ånd, gjorde at vi “vandt” kampen med 0-0.
Semifinalen søndag blev en realitet - vi blev nummer 2 i puljen lige efter dette hold som vi spillede imod i den sidste kamp.
Hurtigt måtte vi i spillerbussen, hvor nu turen gik til Huddersfield cirka 1 times kørsel fra Manchester, hvor vi skulle ind og se Huddersfield mod Watford. Super fed stadion og ikke mindst en vild stemning og mindre god fodboldkamp, som endte 1-2 til Watford. Efter kampen gik turen tilbage i spillerbussen til hotellet. Lørdag bød på hygge resten af dagen på hotellet og små gåture. Det var her vi havde muligheden for at restituere os efter en god og skøn fodbolddag.
Søndag d. 21. april - morgenmad på hotellet og derefter afgang til Manchester City’s sportsanlæg.
Super stemning blandt drengene og en lille sommerfugl i maven, da dagens modstandere ville være en stor mundfuld. Det Irske fodbold akademi hold, Dungannon United, skulle besejres for at komme i finalen og ellers skulle vi tage til tanke med 3. / 4. pladsen.
Taktikken var sat, og opvarmning med Yoga og massage var klar. 
2-3 spillere havde skavanker, men vi måtte stå sammen nu, for det kunne være den sidste kamp og vi drømte jo alle om finalen og en pokal.
Sådan gik det desværre ikke, men vi gjorde hvad vi kunne alle mand, men tabte desværre 0-2 efter en tæt og intens kamp.
3. pladsen er vores, da vi var det eneste hold i puljen der spillede uafgjort med nummer 2 og tabte kun 0-2 til holdet der vandt finalen, nemlig Dungannon United.
Jubbbiiiiii lød det fra drengene da vi hoppede i bussen igen på vej mod hotellet. Endelig kunne de få lov at komme i den store indendørs swimmingpool. Igen må vi 3 voksne bare sige, at se dette sammenhold på dette hold og den måde de igen kunne hygge sig med hinanden på kryds og tværs kom i højsæde. Selv i vandet blev der lavet trippelhøj, hvor de mindste drenge blev sendt øverst og de store måtte tage kampene i vandet. Selv vores “dansemus” på holdet fik gang i drengene på kanten af basin’et.
Aftensmad på hotellet, hygge på værelserne og loungebaren stod nu for.
Pakning og få timers søvn inden vi kl 04.30 blev hentet af bussen og kørt til lufthavnen, hvor vi dansk tid kl. 10.00 landede i København. STOR tak til alle de forældre og søskende som stod klar i velkomsthallen med flag.
TAK FOR EN FANTASTISK TUR DRENGE - I ER FANTASTISKE!
Fodbold hilsner fra
Niels, Dorthe & Thomas
STOR TAK til vores sponsorer: Simply Chocolate, MENY Karlslunde & Isberg Montage
Luk