Menu

Fodboldskole og Camp 2021

image
26. januar 2021 kl. 14:47

DBU-fodboldskole

Igen i år gennemfører vi i Karlslunde Fodbold DBU fodboldskole. Det forløber i år i uge 26. Det er vigtigt at man er hurtigt ude omkring tilmeldinger, da vi i den forgangne sæson, bemærkede at der blev lukket hurtigt for tilmeldinger grundet den sundhedskrise der hærgede.

 

I den forbindelse skal vi naturligvis også bruge trænere og træner assistenter. I den forgangne sæson havde vi stor glæde af egne trænere samt assistenter. Det ønsker vi igen i år. Tilmelding som træner åbner hos DBU den 1. februar. Her kan man således tilmelde sig på Karlslundes fodboldskole på følgende link.: Bliv træner på DBU Fodboldskole Ved eventuelle tekniske spørgsmål kontaktes DBU.

 

Karlslunde Fodbold Camp 2021

Sidste år havde vi stor fornøjelse af at udføre vores egen fodboldskole/camp. Det foregår sideløbende med DBU’s fodboldskole. Det vil vi gerne gentage. Her åbnes først for tilmeldinger senere på året. Vi vender retur snarest herom. Men allerede nu ønsker vi tilkendegivelse fra både spillere og evt. trænere. Prisen vil være nogenlunde det samme som DBU’s fodboldskole ca. DKK 1.000,- og indeholder en tøj pakke med bold mv. Trænere vil blive aflønnet efter nærmere aftale.

 

Hvis der er tilslutning igen i år, så meld gerne retur til fodboldkontoret ungdom-bredde@karlslundefodbold.dk så vi får en indikation af størrelsen på skolen. Denne skole adskiller sig fra DBU’s fodboldskole ved at vi dels har større frihed til selv at planlægge ugens forløb, tema mv., samt at vi kører med hold på tværs af årgangene. Det giver sig rigtig godt for både venskaber og sportslig udvikling. Dog er denne skole også at betragte som en bredde træning i løbet af ugen. 50 pct. udvikling 50 pct. socialt. Vi har allerede lavet aftale med et par dygtige trænere fra Tune. Vi ønsker dog flere som kunne hoppe med på holdet.