Ny sponsor

Velkommen til Karlslunde IF, fodbold

Tak fordi I kigger forbi denne side og viser interesse for at støtte fodboldsafdelingen i Karlslunde IF. Karlslunde IF er en af Danmarks ældste foreninger grundlagt i 1866 som skytteforening. I dag har foreningen ca. 4.000 medlemmer, hvoraf ca. 700 spiller fodbold.

Som sponsor for fodboldafdelingen er I med til at støtte udviklingen af talenter, give motionisterne de bedste betingelser samt gøre det muligt at drive forretningen omkring et hold i Danmarksserien. I kan støtte på mange måder fra gaver til vores lotteri ved hjemme-kampe til navngivning af det der i dag hedder Karlslunde Stadion. Her under listes flere af de muligheder I har for at støtte fodboldafdelingen:

• Gaver til vores lotteri i forbindelse med Danmarksserieholdets hjemmekampe. Gaverne repræsenterer normalt en værdi mellem 150 og 300 kroner

• Skiltesponsor på stadion. I køber et eller flere skilte til banden rundt om stadion. Produktionsomkostningen af skilte faktureres direkte fra producenten til jer mens den årlige pladsleje faktureres fra fodboldafdelingen. Priserne er som følger:

• Produktion af et skilt 1.500,- + moms
  • Årlig pladsleje 2.000,- (afdelingen er momsfritaget)

Priseksempel ved 1 skilt:

• produktion 1.500+moms=1.875 + årlig pladsleje 2.000 i alt første år 3.875,-
  • andet år 2.000,- (pladsleje)

Ved 2 skilte er pladslejen 3.000,- og ved 3 skilte er pladslejen 4.000,-. Omkostninger til produktion af skilte er hhv 2 og 3 gange 1.500,- + moms

• Trøjesponsor til den største del af holdene. Her støtter I med den reelle udgift til spilledragten. Tøjet bruges normalt i 2 sæsoner.
  • Trøjesponsor. Her støtter I med 10.000,- som dækker en hel spilledragt til U19 i Mesterrækken eller 2. senior i serie 3. Tøjet bruges normalt i 2 sæsoner.
  • Tøjsponsor. Her støtter i med 50.000,- som dækker spille- og træningstøj til 1. senior som spiller i Danmarksserien. Tøjet bruges normalt i én sæson.
  • Stadionsponsor: Her får I lov til at navngive Karlslunde Stadion og på den måde komme med i den presseomtale, som udsendes i forbindelse med begivenheder på stadion. Begivenheder dækker bl.a. over hjemmekampe i Danmarksserien, Mesterrækken og serie 3, stævner og fodboldskole. Beløbet forhandles og afhænger bl.a. af hvilken periode (antal år) I ønsker at have navneretten til stadion. En del af støtten skal dække opsætning af indgangsportal efter jeres ønske.

Som sponsor for fodboldafdelingen kommer jeres logo med på hjemmesiden karlslundefodbold.dk. Som minimum vises jeres logo på forsiden samt på siden ”Sponsor->Se hvem der støtter” under punktet ”Om klubben”.

Kontakt næstformand Johnny Fussing på:

Mail: naestformand@karlslundefodbold.dk

Mobil: