Veteranerene tog pokalen

image
01. juni 2019 kl. 07:42

POKALMESTER 2019!

Tirsdag aften i maj kom den første titel i hus for KIF’s nyeste veteranhold, som nu er pokalmester 2019!

På en solbeskinnet grønsvær med fuldt besat på tilskuerlangsiden, leverede holdet en helstøbt indsats mod en kompetent finalemodstander fra Hundested, som kampen igennem blev mere og mere frustrerede over, at de ikke kom frem til de helt store chancer.

Kampen blev spillet i et højt tempo og med stor intensitet, som nogle gange gjorde det en anelse vanskeligt for dagens dommer.

Kampen startede meget lige, dog med flest chancer til Karlslunde, som da også kom hurtigt foran 1-0 på flot langskud. Den tidlige føring gav Karlslunde mulighed for at lukrere på skarpe kontraangreb, mens der blev lukket effektivt af i defensiven med en disciplineret indsats af hele holdet. I denne kamp er det bestemt ikke en floskel at skrive, at Karlslunde stod rigtig godt på banen!

Kort før pausen valgte en af Karlslundes hårdtarbejdende spillere at benytte en overrasket forsvarsspiller som bande for sin afslutning, der dermed snød målmanden og fik nettet til at blafre. 2-0 til Karlslunde, som også blev pausestillingen.

Hjemmeholdet fortsatte den gode indsats i anden halvleg, og overlod gerne en del af spillet til Hundested, som stadig ikke formåede at spille sig igennem til farlige chancer. Og endnu engang løb Hundested ind i kontrakniven, da Kenneth O. efter rev sig løs fra forsvaret og scorede med en veludført, teknisk svær afslutning. 3-0!

Derefter kørte Karlslunde sejren sikkert i land, og holdt hovedet nogenlunde koldt, mens udeholdet til tider lod frustrationerne udmønte i hårde frispark, som i sidste ende udløste et gult kort. Det gav et naturligt overtag til Karlslunde, som dog ikke fik udbygget føringen yderligere.

Til allersidst kom der balance i kortregnskabet, da en netop indskiftet spiller fra Karlslunde forsøgte at trække tiden, men i stedet trak et gult kort. Det var dog for sent for Hundested, og de formåede ikke at udnytte overtalsperioden.

En sikker sejr til Karlslundes veteraner, som lod champagnepropperne springe og blev fejret på behørig vis med overrækkelse af guldmedaljer og pokal!