Menu

Ny hjemmekamp

image Forkamp kl 11: U15 Elite Øst mod Skjold Brikerød
06. maj 2018 kl. 09:38

Kom igen

Ja, kom igen og oplev førsteholdet når de skal hente point hjemme mod Kastrup BK. Kastrup ligger nummer 7 i rækken med 21 point mens KIF stadig ligger nummer 10 med 16 point. Opgøret i oktober i Kastrup enten hele 5-2 til Kastrup. Den skal vendes denne gang. Kastrup spillede i weekenden uafgjort 3-3 med LSF mens KIF desværre tabte 3-2 ude til FA 2000. Nu skal det være, så mød op på stadion:

Lørdag d. 12. maj kl 13

Der være den sædvanlige bemanding af FC Kiffen og der vil være salg af øl, vand, vin, kaffe, pølser og stort lotteri med fine præmier fra vores flinke sponsorer. Vel mødt og hep så for s.....

Som optakt til Danmarksseriekampen spiller KIF U15 mod IF Skjold Birkerød i Elite Øst. Karlslunde ligger nummer 4 i rækken mens IF Skjold Birkerød ligger på 11. pladsen. Karlslunde har, efter en rigtig god start på foråret, tabt de seneste 2 kampe, så nu er det KIFs tur til at gå fra banen med alle 3 point. Mød op allerede kl 11 og få endnu en god fodboldoplevelse med hjem. Stadion åbner tidligt for salget, så der er ingen grund til at vente til kl 13. Velmødt også til denne kamp.

Luk