Menu

Karlslunde IF - Holbæk B&I

image
30. marts 2018 kl. 09:25

Ny kamp på kunsten

Efter en lussing i første kamp på udebane mod Herlev kom Danmarksserieholdet godt igen da de Skærtorsdag tog imod rækkens nummer 3 fra Ledeøje Smørum (LSF). "Bundproppen", som vi blev kaldt på LSFs hjemmeside, slog til og med den nye spillestil blev LSF stækket og med 2 mål i de sidste 10 minutter af kampen, begge scoret af indskiftede Aziz, gik KIF fra banen med en sejr på 2-1 efter at være kommet bagud tidligt i kampen. Fantastisk indsats fra hold og team og en virkelig underholdende kamp på trods af vejret, som mest af alt mindede om en sibirisk snestorm. Billeder og yderligere detaljer fra kampen kan ses her.

Kampen i rækken snævrer til. Med kun 6 point fra nummer 5 til nummer 10. Nu gælder det næste skridt på vej op. Næste hjemmekamp er mod rækkens nummer 3 fra Holbæk, som genvandt 3. pladsen ved at slå FA 2000 4-0 på Frederiksberg. Kampen spilles igen på "kunsten" og der sker:

Lørdag d. 7. april kl 13

Kom og få en forårsoplevelse uden lige når Henriks tropper løber på banen for at hente yderligere point i kamp om overlevelse i Danmarksserien. Det vil kunne købes øl, vand, kaffe mm lige uden for banen og der vil være åbnet i Kiffen.

Luk