Menu

Sponsorerne var på besøg

image
02. september 2019 kl. 09:16

I forbindelse med hjemmekampen lørdag d. 31. august mod KFUM var repræsentanter for bestyrelsen værter for vores værdifulde sponsorer. De 17 sponsorer, som havde meldt sig til, blev budt velkommen af formand, Søren Riis, hvorefter Finn Jørgensen havde et indlæg omkring klubbens mål og strategi i forhold til samarbejdspartnere og sponsorer. Efter dette var det cheftræner Henrik Johannesen, som sammen med Thomas Moestrup, fortalte om oplægget til dagens kamp, om holdets generelle tilgang til spillet samt stemningen i truppen.

Under og efter foredragene blev der serveret smørrebrød, så alle de deltagende var klar til dagens kamp. Kampen blev nok mere spændende end velspillet og med kun 15 minutter igen kom KIF bagud 1-0. Alligevel lykkedes det, med en flot holdindsats, at hente alle 3 point hjem til Karlslunde. Samme minut, som KIF kom bagud, udlignede Emil Welcher og kun 5 minutter efter bragte Mark Moesgaard Karlslunde på sejrskurs med målet til 2-1, en sand perle som ses sjældent i Danmarksserien. Denne stilling hold kampen ud og dermed gik de 3 point til KIF, som dermed indtager 2. pladsen i rækken efter 5 runder og stadig som ubesejret. Super flot og en rigtig god start på sæsonen.

Spillere, sponsorer og de øvrige tilskuere kunne forlade Strandgaard Park efter et godt resultat. Tak til alle de fremmødte og en speciel tak til sponsorerne for at støtte fodbold i Karlslunde IF.