Menu

Forlænget

image
21. november 2018 kl. 07:46

Karlslunde Ifs Danmarksseriehold er gået på juleferie med den bedste placering i klubbens tid som Danmarksseriehold. Det er blevet til 26 point og +19 i målscore, hvilket placerer holdet på en flot 3. plads i rækken efter den første halvdel af turneringen. Dette skyldes en række stabile, unge og super dygtige fodboldspillere samt ikke mindst en stab, som gør et formidabelt stykke arbejde. Derfor er klubbens ledelse overordentligt tilfredse med at kunne fortælle, at både cheftræner Henrik Johannesen og assistenttræner Jesper Myhrmann er at finde på bænken og på træningsbanen det næste år. Herudover fortsætter holdets massør, fysioterapeut mm. Jesper Frøberg også arbejdet i Karlslunde Fodbold.

Næstformand Johnny Fussing siger: ”jeg kan med stor tilfreds oplyse, at klubben har forlænget aftalerne med cheftræner Henrik Johannesen og assistent træner Jesper Myhrmann frem til udgangen af 2019. Det skal gerne være med til at skabe stabilitet omkring 1. senior, hvor de kan fortsætte den meget positive udvikling som holdet har været igennem i efteråret.”

Også cheftræner Henrik Johannesen har en kommentar til forlængelsen: ” Det har været en relativ nem beslutning, at forlænge samarbejdet med Karlslunde fodbold. Jeg er rigtig glad for at være i Karlslunde og ser frem til at fortsætte samarbejde med staben og klubben.

Jeg er en lille smule overrasket over, at vi er kommet så langt på så kort tid if. til udvikling af spillestil. Men drengene har arbejdet målrettet og fokuseret, så stor cadeau til holdet. Vi er alle samme glade og skal nyde, at vi ligger som vi gør. Men vi er klar over, at vi skal arbejde sten hårdt og ikke hvile på laurbærbladene. Vores mål er, at fortsætte udviklingen af holdet og vores positive spillestil.”

Assisterende træner Jesper Myhrmann siger: ”Jeg er rigtig glad for mit første halve år i Karlslunde og samarbejdet med Henrik. Det er forløbet godt på alle måder og jeg føler hver dag stor glæde ved at tage til træning. Setuppet er langt det bedste, jeg har været en del af, som træner.

Derfor var det også nemt at sige ‘ja tak’ til en ny aftale for det kommende år. Det var et af mine personlige mål ved at komme til KIF, at udvikle mig som person og træner, hvilket en optagelse på A-licens også vidner om. Det er bevis for, at såvel klubben, spillerene og trænere alle bevæger sig i den rigtige retning. 

Netop dét, at udviklingen på holdet er så positiv, er naturligvis også en faktor for at forlænge samarbejdet. Det er et interessant projekt klubben har stablet på benene og nu er der ro til at fortsætte holdets spillestil, som i øvrigt er yderst tiltalende. Den fornemme placering, som spillestilen har resulteret i, kan ingen tage fra os og vi skal nyde, at se på tabellen indtil marts, hvor sæsonen fortsætter. Med hårdt arbejde kan vi måske fastholde positionen og skabe noget historie i KIF med den bedste placering nogensinde.”

Klubben ser frem til at Henrik, Jesper og ’drengene’ fortsætter det hårde arbejde og bygger videre på den succes, som de allerede er en del af. Alle vi andre kan så bare vente på at det bliver d. 23. marts, hvor holdet løber på banen til første kamp hjemme på Strandgaard Park mod topholdet fra Avedøre.

Luk