Menu

DBU Fodboldskole og Karlslunde Fodbold Camp 2020.

image
11. juli 2020 kl. 10:53

DBU Fodboldskole

Igen i år har Karlslunde Fodbold afholdt DBU fodboldskole og som noget helt nyt lavede vi Karlslunde Fodbold Camp 2020. Begge skoler var en stor succes.

DBU fodboldskole blev afholdt i Karlslunde for 26. gang. Fodboldskolen var fyldt med en masse glade og søde fodbolddrenge- og piger, som alle nød godt af en god omgang fodbold sammenholdt med nye venskaber og et skønt trænerteam. I år havde vi med en enkelt undtagelse fornøjelsen af, at være fuldt besat af Karlslunde trænere. En stor del af Karlslundes U14-U19 samt et par gutter fra Senior 2. udgjorde dermed trænerteamet til DBU’s fodboldskole 2020 i Karlslunde… Nå ja, og så vi et par de gamle rutinerede kræfter til at holde styr på tropperne 

. Vejret var ganske enkelt fantastisk til en fodbolduge, og på trods af den forgangne Covid-19 pandemi, forløb hele ugen perfekt. På DBU’s fodboldskole i Karlslunde samles drenge og piger fra hele vores opland. Dels er der naturligvis en stor del fra Karlslunde Fodbold, men i år havde vi igen fornøjelsen af  besøgende fra Greve, Solrød, Tune, Roskilde, Køge, Vallensbæk, mv. mv. Det giver en rigtig god stemning, at vi samles en masse fodboldspillere fra en stor del af Sjælland på vores fodbold anlæg.

Karlslunde Fodbold Camp 2020

I forlængelse af Covid-19 pandemien, har DBU været tvunget til at stoppe billetsalget til fodboldskolen rettidigt i denne sæson. Vi var i alt 136 fodboldbørn og 18 trænere. Men igen i år, har der været ønske om fodboldskole efter dead-line, og det kan vi jo ikke lade stå uhørt. Så i år valgte vi at stable vores egen fodboldskole på benene. På godt 10 dage fik vi samlet i alt 16 drenge fra U12 til U15 til én og samme fodboldskole-klasse. Stor tak til Jannie fra årgang 2007 for god hjælp og støtte. Vores rigtig gode netværk medførte at vi fik en dygtig træner samt en assistent i form af Frederik fra Tune samt Andreas som assistenttræner på Karlslunde Fodbold Camp 2020. Drengene fik udleveret et fint fodboldsæt fra Hummel, en fodbold, fuld forplejning, og en fed uge i vores non-profit projekt. Det var absolut en succes, og vores indtryk var at drengene på trods af alders- samt niveauforskel fik en masse ud af ugen. Der var lagt i ovnen til teknisk træning samt en masse spændende, udfordrende samt sjove øvelser. Frederik som var træner var selv godt tilfreds med ugen, og har lovet at stå i spidsen som cheftræner på Karlslunde Fodbold Camp 2021. Dermed forventer vi klart at gentage succes’en. I den forbindelse ser vi gerne endnu flere frivillige samt trænere så vi kan stille med 7-10 hold til næste år, hvor det er planen at Karlslunde Fodbold Camp skal køre sideløbende med DBU fodboldskole i uge 27. Skriv gerne til klubben hvis du er interesseret i at være en del af succes’en.

Fra skolekontoret ønsker vi rigtig god sommer, med tak til alle vores søde fodboldspillere og trænere. Se billeder fra dagene her